Portfolio 

Portfolio

november 2016

Rienk Blom Ensemblemanagement

Rienk Blom Ensemblemanagement is een nieuwe speler in de klassieke muziek en wereldmuziek. Hij gelooft in de kracht van muziek. De mensen die hij vertegenwoordigt leven muziek, ze zijn muziek. Ze ontroeren, omarmen en troosten met hun muziek. Rienk Blom Ensemblemanagement vertegenwoordigt deze ensembles met trots.

meer >

november 2016

Focus on Vat

Focus on VAT is een Nederlandse adviesbureau voor EU-btw fiscale vertegenwoordiging en de indirecte belastingen. Met meer dan vijftien jaar ervaring in de grensregio EU kruis handel, Focus on VAT is internationaal bekend voor het delen van haar kennis, expertise en innovatief douane- en BTW-oplossingen met haar klanten.
meer >

oktober 2016

Cultuurcentrum Heemskerk

Op 1 augustus 2016 is het Cultuurcentrum Heemskerk opgericht. Een nieuwe stichting die zich inzet om zoveel mogelijk kinderen en volwassen in Heemskerk te bereiken en hen de mogelijkheid te geven om te genieten van en te groeien door kunst en cultuur.

Kinderen kunnen als vanouds bij ons terecht voor de kwalitatief beste muzieklessen. Ook volwassenen kunnen zich muzikaal blijven ontwikkelen bij de aan ons verbonden zelfstandige muziekdocenten. En dan zijn er ook nog de vele koren, ensembles, bandjes en orkesten die Heemskerk rijk is en die repeteren in onze gebouwen.

meer >

juni 2016

Magento Webshop

Magento webshop speciaal ontwikkeld voor voedsel fotografie.

In samenwerking met de klant heb ik onderdelen voor het thema ontwikkeld. De klant droeg zorg over het inrichten van de webshop. Dragonet heeft de custom onderdelen voor Magento ontwikkeld en de stijl geoptimaliseerd zodat deze aan de wensen van de designer voldeed.

 

oktober 2014

Eavan.eu

Eavan Consultancy ondersteunt mensen en organisaties bij het bepalen en realiseren van doelstellingen, zowel op strategisch als operationeel niveau.

Daarnaast bieden zij ondersteuning op het vlak van (strategisch) HR. Hoe creëer je anno nu duurzame en productieve arbeidsrelaties? De verhouding tussen mens en werk is aan het veranderen; wij rusten organisaties toe om in deze tijd effectief te blijven. meer >

oktober 2014

Gerard Brakkee

Gerard Brakkee is al vijfendertig jaar werkzaam aan de stad. Eerst als kraker, toen als medewerker van een belangenorganisatie voor huurders en woningzoekenden en nu alweer vijfentwintig jaar projectleider, procesmanager en adviseur van woningcorporaties, overheden en belangenorganisaties.

meer >

juni 2014

Gebiedsbranding

Gebiedsbranding is een proces waarbij op basis van positieve kwaliteiten een gebied als merk opgebouwd wordt. Ieder gebied heeft positieve waarden, die je benadrukt om het gebied in een goed daglicht te stellen. Het doel is het gebied (her)kenbaar te maken en te positioneren ten opzicht van andere gebieden. Hiermee kan het imago, dat per groep kan verschillen, worden beïnvloed. meer >

september 2013

Study Buddy

De Study Buddy is het ideale hulpmiddel voor leerlingen om binnen de klas geconcentreerder te kunnen werken. Hierbij ondersteunt het een specifieke onderwijs- en zorgbehoefte van de leerling. Visuele prikkels worden door de Study Buddy weggenomen en dit bevordert de concentratie op de opdracht en heeft een positief effect op het resultaat van het werk. meer >

augustus 2013

Solarstore

De Solar Store is een webshop die zich specialiseerd in producten voor het opwekken van Zonne energie. De Solar Store onderscheid zich doordat zij veel ervaring hebben in bouwkundige projecten, goed op maat advies geven en een afgesproken rendement kunnen garanderen door metingen uit te voeren nadat de panelen opgeleverd zijn.

meer >

mei 2013

Lariks

Lariks is hét platform voor mensen die samen met anderen hun woonwensen willen realiseren op een locatie die zij willen, zonder daarbij afhankelijk te zijn van een projectontwikkelaar. Het doel van deze website is het verenigen van mensen om een project te ontwikkelen waarbij zij hun woonwens kunnen verwezenlijken.

meer >