Dragonet 

Dragonet

De Dragonet is in ieder aspect een unieke vis; kleurrijk, eigenwijs en individueel. Dit is de reden dat deze “outcast” zijn naam en beeltenis leende aan ons bedrijf. Dragonet staat voor een eigenzinnige identiteit en uitstraling op het internet.

Als Dragonet vinden we de wereld aan de andere kant van de oppervlakte fascinerend. Dragonet specialiseert zich in oplossingen voor websites en applicaties onder de waterlijn.

Duiken met Dragonet:
Een website is meer dan een oppervlakte reflectie van het bedrijf dat het representeert. Uw webpagina toont binnen een fractie van een seconde waar uw bedrijf voor staat. Als uw website niet het DNA van uw bedrijf op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier weet over te brengen, kunt u uw bezoeker verliezen aan de concurrentie. Uw uitstraling op dit medium is meer dan een visitekaartje, het is de verwelkomende hand van uw bedrijf.

Uw bedrijf presenteert zich het beste wanneer u de website regelmatig bijwerkt. Posities in Google zijn hier bijvoorbeeld sterk van afhankelijk. Niemand kent uw bedrijf beter dan u zelf. U verlangt dus naar een website die uw content op een professionele manier weet te presenteren, zonder dat dit uren werk kost. De oplossing is een website die u zelf kunt bijwerken via een toegankelijk Content Management Systeem (CMS). Een CMS stelt u in staat uw boodschap op een eenvoudige en gebruik vriendelijke manier naar de online wereld te brengen.

Er zijn een behoorlijk aantal bedrijven die een robuust CMS bieden. Deze bedrijven stellen u in staat een website te realiseren waarvan de content aangepast kan worden zonder verdere kennis van het programmeren. U dient zich dan wel door het door hen opgedrongen stramien te wringen, net als de andere honderdduizend abonnees. Websites met een dergelijk CMS zijn van het type ‘dertien in een dozijn’, zelden origineel, boeiend.

Logischerwijs gaat dit ten koste van uw persoonlijke presentatie. Als toegift is het besturen van deze systemen vaak hopeloos ingewikkeld. De besturing vraagt om een handleiding zo dik als die van een nucleaire duikboot. Dragonet maakt hier korte metten mee.
Dragonet biedt uniciteit en identiteit. Dragonet levert een website met uw eigen vormgeving, uitgerust met een robuust en veilig CMS die u zelf kunt bijwerken. U kunt zelf bepalen wie mag bijdragen aan de content van de website, en in welke mate. Een CMS, maar dan in uw eigen stijl.

Velen zullen beweren dat u een duur programma zal moeten aanschaffen om uw website bij te kunnen werken. Wij bewijzen het tegendeel; u heeft niet meer nodig dan een webbrowser zoals Internet Explorer, Firefox of Safari. Een website in uw eigen vormgeving met uitwisselbare content.

Any time, any connection, any place, any depth.