Diensten 

Diensten

  • Creatie en onderhoud websites en online applicaties.
  • Websites in PHP met een MySQL database koppeling.
  • Applicaties Flash met eventueel een database koppeling.
  • Doceren in PHP en MySQL
  • Ontwikkeling custom CMS.
  • Advies over diverse open source gebaseerde web-systemen.
  • Web hosting

 
Creatie en onderhoud websites en online applicaties
Dragonet houdt zich bezig de creatie en implementatie van diverse systemen voor internetsites, intranetsites, extranetsites. WordPress is een van de bestaande systemen waarvoor Dragonet custom templates verzorgt. Eventueel met aanvullingen van custom plug-ins om de website extra mogelijkheden te geven.
Hierdoor kan een website
Dragonet heeft een Content Management Systeem ontwikkeld om aan specifieke wensen van klanten te kunnen voldoen die niet met een opensource systeem opgelost kunnen worden.

 
Websites PHP met een MySQL database koppeling
Tegenwoordig worden de meeste websites ontwikkeld in PHP. PHP is een programmeer taal die goed samenwerkt met MySQL databases.
Door PHP en MySQL te combineren kunnen dynamische websites worden ontwikkeld die aan specifieke eisen van een klant voldoen.

 
Flash applicaties
Flash word vaak gebruikt om applicaties te ontwikkelen die lokaal op een computer draaien zodat er niet altijd een internet verbinding nodig is. Denk hierbij aan een product presentatie of een applicatie om bestanden te controleren.

 
Opleiding in PHP MySQL
Sinds 2008 verzorgt Dragonet in samenwerking met het CMM de opleiding ‘PHP/MySQL’. In deze opleiding wordt aan mensen geleerd hoe zij een dynamische website moeten ontwikkelen. In 16 lessen wordt de student geleerd welke problemen ze tegen kunnen komen tijdens de ontwikkeling van een website, en waar op gelet moet worden bij het beveiligingen van een website.

 
Advies tijdens de ontwikkeling
Er zijn tegenwoordig bijzonder veel mogelijkheden als het gaat om profilering via een website.

Het is daarom belangrijk om goed in te schatten wat een project gaat inhouden, en hoe de website ontwikkeld gaat worden, voor aanvang van het project. Duidelijk overleg voor de design fase voorkomt onverwachte problemen. In deze fase wordt er bijvoorbeeld bepaald of er voor een bestaand beheer systeem wordt gebruikt, of dat er een geheel nieuwe ontworpen wordt.