Rienk Blom Ensemblemanagement

Rienk Blom Ensemblemanagement is een nieuwe speler in de klassieke muziek en wereldmuziek. Hij gelooft in de kracht van muziek. De mensen die hij vertegenwoordigt leven muziek, ze zijn muziek. Ze ontroeren, omarmen en troosten met hun muziek. Rienk Blom Ensemblemanagement vertegenwoordigt deze ensembles met trots.

Vraag:

Wij willen het bookings systeem gigwell gebruiken op onze website implementeren zonder dat er een grote vertraging is doordat JavaScript langzaam laad. Er is een bestaande website met diverse mogelijkheden, kan deze behouden blijven? Een nieuw design is momenteel niet nodig.

Oplossing:

Omdat het gekozen framework van de oorspronkelijke website niet goed geoptimaliseerd kon worden en in de toekomst voor beperkingen zou zorgen is ervoor gekozen om een Custom WordPress thema te ontwikkelen.
Binnen dit thema zijn onder andere speciale post types gemaakt voor ensembles zodat er instellingen gedaan konden worden die alleen voor een ensemble nodig zijn.
Door de Gigwell code in de achtergrond te laden en het laden van deze code pas te starten nadat de website in beeld is bij de gebruiker, heeft de bezoeker niet meer het gevoel dat de website onnodig vertraagd en er snel een boeking gedaan kan worden.

Er is gekozen voor een solide basis die in de loop van de tijd uitgebreid kan worden tot een steeds groter systeem.