Cultuurcentrum Heemskerk

Op 1 augustus 2016 is het Cultuurcentrum Heemskerk opgericht. Een nieuwe stichting die zich inzet om zoveel mogelijk kinderen en volwassen in Heemskerk te bereiken en hen de mogelijkheid te geven om te genieten van en te groeien door kunst en cultuur.

Kinderen kunnen als vanouds bij ons terecht voor de kwalitatief beste muzieklessen. Ook volwassenen kunnen zich muzikaal blijven ontwikkelen bij de aan ons verbonden zelfstandige muziekdocenten. En dan zijn er ook nog de vele koren, ensembles, bandjes en orkesten die Heemskerk rijk is en die repeteren in onze gebouwen.

Vraag:

Wij hebben een nieuwe website nodig die gebaseerd is op het drukwerk dat door Karen Vleugel is ontworpen.  Kun jij samen met Karen een website neerzetten die eenvoudig te onderhouden is en wij overzichtelijk ons aanbod kunnen weergeven.

Oplossing:

Op basis van bestaande ontwerpen is een WordPress thema ontwikkeld speciaal voor Cultuurcentrum Heemskerk. Dit thema is gebasseerd op Bootstrap om ervoor te zorgen dat de site zich zo goed mogelijk aanpast aan de grote van het scherm.
Er zijn een aantal custom pust types gemaakt om onderscheid te maken in het type aanbod zoals een ensemble of cursus. In overleg zijn deze uitgebreid om meeren betere informatie weer te geven.