Livin’it

Livin’It is een sfeervolle en gezellige woonwinkel, met een ruime collectie meubels en woonaccessoires in landelijke en romantische sfeer.
De producten lopen uiteen van houten vloeren, hoogwaardig laminaaten PVC vloeren, traprenovatie tot shutters en wanddecoratie.

Vraag:
Livin’It is bij Dragonet met de vraag gekomen om op basis van een bestaand logo een website te ontwikkelen. De website moet een goed beeld geven van de producten die verkocht worden in de woonshop en zal mensen extra informatie geven over de woonshop. Het de website moet  zonder kennis van html onderhouden kunnen worden.

Oplossing:
Voor het design van de website heeft Dragonet de hulp ingeschakeld van Karen Lennings. Zij heeft een aantal pagina’s van het design voor de website uitgewerkt zodat de klant een goed gevoel kreeg voordat de ontwikkeling van de website begon.

De website is gemaakt op basis WordPress om gebruik te maken van een compleet beheer systeem met alle standaard functionaliteit die nodig is om de content van de website te beheren. Op basis van het design is speciaal voor Livin’It een nieuw thema gemaakt. Dit thema is uitgebreid met een aantal extra features voor banners en contact onderdelen.